Lidmaatschap aanvragen?

Leden*) kunnen zijn: bedrijven of verzelfstandigde afdelingen die voor derden of voor eigen productiefaciliteiten vormen, gereedschappen, gietmodellen, stempels en/of matrijzen en aanverwante producten maken (o.a. van metaal, kunststof en/of hout) en/of die zich bezighouden met werkzaamheden op het gebied van de industriƫle vormgeving (o.m. het maken van ontwerpen, prototypen, mallen en maquettes). Er wordt onderscheid gemaakt tussen gewone leden, geassocieerde leden, begunstiger/sponsors en buitengewone leden.

De leden betalen contributie welke gerelateerd is aan de bedrijfsgrootte. De contributie wordt jaarlijks op de ledenvergadering vastgesteld. Het lidmaatschap gaat pas in nadat de aanvraag door het bestuur van DutchForm.

 

Contributie kan worden opgevraagd bij het secretariaat.

*) Voor het lidmaatschap wordt de volgende onderverdeling gehanteerd:

 

Algemene leden:

Dit zijn zelfstandige Nederlandse ondernemingen die voor derden of voor eigen productiefaciliteiten vormen, gereedschappen, gietmodellen, stempels en/of matrijzen en aanverwante producten maken en/of die zich bezighouden met werkzaamheden op het gebied van de industriƫle vormgeving.

Leden specifiek:

  • zelfstandige modelmakerij-, gereedschapsmakerij- of stempelmakerijafdelingen binnen andersoortige bedrijven
  • buitenlandse model-, gereedschaps- of stempelmakerijen

Buitengewone leden:

Buitengewone leden kunnen zijn alle bedrijven die nauw met de branche zijn verbonden, zoals leveranciers van bewerkingsmachines, materialen en overige gerelateerde middelen aan de model-, matrijzen- en stempelmakerijen.

Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2023 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.