Postadres

Postbus 25
8180 AA Heerde

Bezoekadres

Europaweg 28
8181 BH Heerde

Telefoon:
+31 0578-692700
Fax:
+31 0578-692710
www.vmt-products.nl

Wij houden ervan om ons werk goed te doen. Onze kennis, ervaring en machines zetten we in om het beste productieproces voor klanten te bedenken en uit te voeren. Kwaliteit staat bij ons altijd voorop.

Service van start tot finish: alles onder 1 dak
Van ontwerp tot eindproduct hebben wij vakmensen in huis. En wij hebben een betrouwbaar, uitgebreid machinepark.

Een plan op een bierviltje of CAD CAM-tekening rolt via Engineering en onze Gereedschapsmakerij al snel in series uit onze Spuit- of Rotategieterij. Vervolgens kan het meteen door naar onze natlakstraat en de assemblage. Daar gaat het product dan in dozen de deur uit – of als voorraad het magazijn in. Het kan allemaal.

Wij ondersteunen u graag bij de ontwikkeling en uitwerking van uw idee en kunnen u vaak al helpen bij kleine series. Hoe groot of klein, dik of dun u het kunststof ook wilt laten produceren. Om de mogelijkheden voor u te bespreken kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met onze afdeling sales of met één van onze engineers.

Ambacht, kennis en techniek sinds 1958
Onze start was in 1958. De Veluwse Modelmakerij Tijssen: VMT. Ambacht, kennis en techniek zijn nog steeds de pijlers van het bedrijf. Samen met de constante hoge kwaliteit zijn wij daarmee uitgegroeid tot een internationale, industriële onderneming in de kunststoftechnologie.

Internationaal kwaliteitsbedrijf in de kunststoftechnologie
We maken nog steeds kwaliteitsmatrijzen, maar we kunnen nu ook uitzonderlijk grote producten spuitgieten. Dat kunnen maar weinig bedrijven in Nederland. Onze communicatie-lijnen zijn kort en iedereen doet datgene waar hij goed in is. Wij houden ontwikkelingen bij, experimenteren en doen zelf onderzoek zoals bijvoorbeeld naar nieuwe materialen als bio-plastics. Wij werken wel internationaal, maar blijven in Heerde. Zo groeien wij verder.

Terug naar overzicht
Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.