Postadres

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard
Nederland

Bezoekadres

Kerkhofstraat 21
5554 HG Valkenswaard
Nederland

Telefoon:
0049 151 539 500 46
Hkaspers@moldino.eu
www.moldino.eu

MMC Hitachi Tool is al meer dan 80 jaar een van de toonaangevende fabrikanten van innovatieve en kwalitatieve hoogwaardige gereedschappen en in de matrijzenbouw; dit met eigen ontwikkeling en productie in Japan. Door de tientallen jaren ervaring en een zeer uitgebreid assortiment in gereedschappen wordt de hele procesketen “afgedekt”. Voor de implementatie in Europa zijn meer dan 90 proces optimaliseerders altijd in de buurt van de klant. Alle proces-optimaliseerders hebben toegang tot onze kennisdatabank van meer dan 30 jaar ervaring en meer dan 16.000 technische applicatie rapporten. Hoge beschikbaarheid van onze gereedschappen wordt gegarandeerd door meer dan 4.000 gereedschappen op voorraad te hebben.

Production50®

Procesoptimalisatie voor de gereedschappenmakerij en marijzenbouw is voor de sector een “must” met de huidige tijd- en kostendruk bij het maken van gereedschappen en matrijzen. Dit vereist kortere procestijden en efficiëntere bewerkings- strategieën. Dit is het uitgangspunt voor het procesoptimalisatieconcept “Production50®” voor uw bedrijf.

Het productieconcept Production50® beschrijft de basistests van de productieprocessen in de verspaning. Het doel is om de hoge kwaliteit van producten en diensten en de productieprocessen in de machinale bewerking permanent te gebruiken om de toenemende eisen van de sector aan te laten sluiten. De volledige productiekosten kun je in drie blokken verdelen: gereedschapskosten, vaste kosten en variabelen productiekosten. Met 70% zijn variabele productiekosten (o.a. machinekosten, lonen, energie) het grootste blok, terwijl de gereedschapskosten slechts 5% zijn. U kunt dus bij het maken van gereedschappen en matrijzen niet de stijgende kostendruk met de reductie van gereedschapskosten compenseren.
De gereedschapskosten kunnen echter een grote invloed hebben op de variabele productiekosten. Bijvoorbeeld door het verhogen van de productiesnelheid waardoor het aantal benodigde machine-uren, personeelskosten en de energiekosten worden verlaagd. De productieprocessen kunnen met de gereedschappen zo worden beïnvloed. De matrijzen en gereed-schappen worden zo sneller en dus ook efficiënter en duurzamer geproduceerd, om concurrerend te blijven.Dit is het centrale uitgangspunt van Production50®.

De 8 stappen van Production50® zien er als volgt uit: De analyse vande huidige situatie. ·Het opstellen van een optimalisatierapport. ·Het optimalisatierapport wordt voorgelegd aan u. ·In de praktijk implementeren van de procesoptimalisatie. ·De berekening van de winstgevendheid na de procesoptimalisatie. ·Doel – Resultaatanalyse. ·Presentatie analyse en de praktijkresultaten. ·Duurzaam gebruik van de nieuwe productietechnologie. ·Samen het nieuwe en het bestaande productieproces met Production50® te gaan optimaliseren.

Focussen op de Gereedschapmakerij en Matrijzenbouw Sinds het voorjaar van 2017 zijn het allemaal activiteiten van MMC Hitachi Toolverenigd door een merk: MOLDINO. In onze merknaam staat “MOLD + DIE +INNOVATION “; dit is onze marktoriëntatie in de gereedschapmakerij en matrijzenbouw.

Terug naar overzicht

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2020 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.