Postadres

Steenweg 5
5932 AC Tegelen

Bezoekadres

Steenweg 5
5932 AC Tegelen

Telefoon:
+31 077-3731527
Fax:
+31 077-3731848
www.gommans.com

Sedert de oprichting van de onderneming – eind jaren twintig – heeft modelmakerij Gommans een brede expertise opgebouwd in branches zoals de internationale automobielindustrie, de gieterij-industrie voor ferro en non-ferro producten, de vliegtuigbouw en de machine- en apparatenbouw.

Heden ten dage staat modelmakerij Gommans BV met een team van 15 medewerkers garant voor een kwalitatief hoogstaand product.

MODELLEN
Als het om modellen en prototypen gaat kan Modelmakerij Gommans al uw wensen voor elke toepassing honoreren. Met onze gespecialiseerde productieafdelingen voor hout, metaal en kunststoffen zijn wij in staat modellen met een extreem hoge nauwkeurigheidsgraad uit te voeren in elk van deze materialen of combinaties daarvan.
Door al tijdens de design-fase, gebruikmakend van EDI-technieken, intensieve contacten met ontwerpers en productiebedrijven te onderhouden, maken wij ons medeverantwoordelijk voor een probleemloze aansluiting en integratie van het ontwerp- en productieproces.

Onze modellen staan dus borg voor een goede maakbaarheid van uw producten en kosten-efficiƫnt produceren.
Van Modelmakerij Gommans – een van Nederlands grootste en in technologisch opzicht meest geavanceerde bedrijven in haar branche- mag u dan ook duidelijk meer verwachten dan puntgave modellen alleen.

 

 

Terug naar overzicht

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.