Postadres

Willem Barentszweg 8 Industriecode 8023
5928 LM Venlo

Bezoekadres

Willem Barentszweg 8 Industriecode 8023
5928 LM Venlo

Telefoon:
+31 077-3260201
Fax:
+31 077-3260151
www.modec.nl

Modec Tooling and Prototyping is een innoverende modelmakerij op het gebied van automotive industrie, gieterijen, composiet- en kunststofindustrie, design/ontwerp, prototyping en de bouw. Hierbij profileren we ons vanaf de productontwikkeling tot en met de leverancier van nul- en serieproducten.

specialiteiten zijn het maken van houten-, kunststof- of aluminium modellen, modelinrichtingen en mallen. Voor de gieterijen maken we verder coquilles, verzorgen wij het modellenbeheer en leveren wij proto- en seriematig gietwerk. Op het gebied van aluminium mallen en matrijzen leveren wij vacuümvorm-, blaas-, rotatiegiet- en TSG spuitgietmatrijzen. Prototypes en/of nul dan wel serie producten kunnen van ferro of non-ferro materialen, kunststof of composiet materialen gemaakt worden. Voor de bouw zijn voor meerdere projecten betonstort mallen geleverd. Als verantwoord ondernemer is Modec Tooling and Prototyping lid van de DutchForm en erkend Kenteq leerbedrijf.

Samenvattend staat Modec Tooling and Prototyping voor innovatie, kennis en kwaliteit, flexibiliteit, korte en betrouwbare levertijden, m.a.w. voor “THE SOLUTION FOR SUCCESS”.

Terug naar overzicht

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2019 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.