Postadres

Innovatieweg 9
7007 CD Doetinchem

Bezoekadres

Innovatieweg 9
7007 CD Doetinchem

Telefoon:
+31 0314-372670
Fax:
+31 0316-532101
www.tenvaarwerk.nl

Precisie
De grote kracht van Ten Vaarwerk bv is precisie! Ten Vaarwerk is specialist als het gaat om maatwerk waarbij de hoogstmogelijke nauwkeurigheid van groot belang is. De jarenlange ervaring van Ten Vaarwerk in het maken van

Ervaring
Ten Vaarwerk heeft een goede reputatie en ervaring in onder andere de semi-conductorindustrie. Al deze ervaring, expertise en kennis zijn in huis om diverse complexe technische bewerkingen met de grootst mogelijke zorg uit te voeren.
De samenwerking met onze klanten heeft ons in staat gesteld ervaring op te doen naar de specifieke wensen binnen de marktsectoren waarin hoognauwkeurige gereedschappen gebruikt worden.

Een van deze sectoren is bijvoorbeeld de semi-conductorindustrie. Hier stelt men hoge eisen als het gaat om bijvoorbeeld de fabricage van moulds voor het inkapselen van chips. Ook tools voor het snijden en buigen van deze delen worden bij Ten Vaarwerk gemaakt en getest.

Flexibel
Het enthousiaste team bij Ten Vaarwerk is door ervaring en kennis instaat zich zeer flexibel op te stellen. Zo kunnen de wensen van onze klanten altijd vertaald worden naar een positieve oplossing.

Kwaliteit
Ten Vaarwerk beschikt over een eigen kwaliteitssysteem dat garant staat voor optimale kwaliteit. Dit stelt ons in staat onze goede naam hoog te houden en de tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

Meedenken
Waar we kunnen meedenken zullen we dit zeker niet nalaten. We zien het dan ook als een uitdaging om ervaring (continuïteit), flexibiliteit en kwaliteit steeds weer met elkaar te matchen.

Interesse?
Bij Ten Vaarwerk staan de deuren open. Wij nemen er graag de tijd voor om u in ons bedrijf rond te leiden en kennis te laten maken met onze machines en producten.

Terug naar overzicht
Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.