Postadres

Hooiland 6 a
6666 MG Heteren

Bezoekadres

Hooiland 6 a
6666 MG Heteren

Telefoon:
+31 026-4721700
Fax:
+31 026-4720146
www.cncteam.nl

CNC Team Nederland BV is uw partner voor het leveren van CNC gestuurde frees machine’s. Wij zijn volledig, en alleen maar gespecialiseerd in de verkoop en het onderhouden van 3 en 5 assige freesmachine’s.

Met onze 2 topmerken CMS Spa. en Masterwood Spa. bieden wij elke relatie een passende oplossing. Beide bedrijven hebben wereldwijd hun sporen verdiend en staan bekend om hun grote kwaliteit, stabiliteit en bedrijfszekerheid.

Vanuit de praktijk is de kennis opgebouwd door het uitvoeren van reparaties aan CNC-gestuurde machines en het plaatsen en in bedrijf stellen. Wij kunnen u adviseren over de modernste productietoepassingen op het gebied van drie- en vijfassige machines.

De jarenlange ervaringen, opgedaan in het dagelijks werken met deze machines, staan garant voor een grote kennnis op het gebied van productoplossingen, werkstuk opspanning, programmering en gereedschapkennis.

Diverse door ons ontwikkelde productiesystemen en oplossingen worden door een groot aantal relaties dagelijks in de praktijk toegepast.

Terug naar overzicht
Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2022 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.