Postadres

Spinsterlaan 8-A
3454 WZ De Meern

Bezoekadres

Spinsterlaan 8-A
3454 WZ De Meern

Telefoon:
+31 030-6665558
Fax:
+31 030-6621094
www.amitek.nl

Amitek heeft de hoofdactiviteiten Prototyping, Kleine series en 3D-Scannen/Meten

Prototyping
Amitek is al 25 jaar een begrip in de wereld van de prototyping. Vooral gespecialiseerd in technische prototypes. Ook worden vormstudies, zichtmodellen en gieterijmodellen gemaakt.

Speciale projecten
Naast het verspanen en 3D printen (Rapid Prototyping) worden er speciale projecten uitgevoerd. Vaak wordt een combinatie van 3D Scannen, Reverse Engineering, 3D Frezen en 3D printen (Rapid Prototyping) toegepast. Dit zijn bijvoorbeeld bestaande producten die opnieuw gemaakt dienen te worden, zoals onderdelen voor o.a. klassieke auto’s, maar ook voor de restauratie van beelden en het maken van speciale mallen.

Rapid Manufacturing
Steeds vaker worden 3D print (Rapid Prototyping) technieken gebruikt om eindproducten te maken. Amitek heeft inmiddels ruime ervaring op dat gebied en biedt mogelijkeden in kunststof en metaal.

3D Metrology – 3D Scannen, 3D meten, Reverse Engineering
In de maakwereld van nu is het digitaal verwerken van informatie niet meer weg te denken. Al vijftien jaar houdt Amitek zich bezig met het 3D scannen en 3D meten. Of het nu gaat om een nieuw product ontwerpen, Reverse Engineering van een bestaand onderdeel, het 3D meten van een driedimensionaal gekromd oppervlak van een matrijs of het scannen van een historisch beeld. Vele vormen bieden zich aan om digitaal vast te worden gelegd. Het unieke aan de scanner welke door Amitek gebruikt wordt is dat er gescand en gemeten kan worden met een hoge nauwkeurigheid tot op 6 meter afstand. Objecten kunnen op locatie gescand worden.

Terug naar overzicht
Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2021 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.