DutchForm is nieuwsgierig. We willen weten wat er speelt in de wereld. We luisteren goed, kijken om ons heen met een open mind. We stimuleren en inspireren elkaar en onze klanten. En we vergaren continu kennis die wordt gedeeld met de aangesloten bedrijven.

Maatschappelijke ontwikkelingen worden op de voet gevolgd, technische nieuwigheden worden uitgewisseld met de leden.

Hoe gaan we om met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. We praten namens de leden ook met de overheid over stimulering en subsidies. Recent is de vergrijzing in de sector groot in het nieuws geweest.

DutchForm is steeds op zoek naar nieuwe kansen voor haar leden. En er is maar één manier om erachter te komen of een idee goed is: onderzoek en proberen. Een beweeglijke markt vereist dat we leren door onderzoek en proberen. We willen voortdurend vernieuwen, en fouten zijn waardevol. Zonder fouten geen vooruitgang. We blijven ook onszelf ontwikkelen, omdat we werken in een wereld die razendsnel verandert.

Op het gebied van regelgeving, MVO, innovatie, subsidies en overheidsstimulering is DutchForm als branchevereniging het aanspreekpunt.

Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2023 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.