DutchForm is de brancheverenging van de vormenmakers in Nederland. Ontstaan vanuit Nederlandse Vereniging voor Modelmakerijen (NVvM) en Moulds & Dies Industry (MDI) vertegenwoordigt DutchForm de aangesloten matrijzen,- model, – en gereedschapsmakerijen in Nederland.

Wat deze bedrijven gemeen hebben is dat ze vormen produceren, waar andere ondernemingen producten van maken. Het proces om die gereedschappen te maken lijkt bovendien erg op elkaar: ze werken intensief met CAM en CNC-technieken. Daar komt bij dat de markten die ze bedienen niet al te veel van elkaar verschillen.

DutchForm geeft VORM aan uw product

Aan bijna ieder industrieel of consumentenproduct is wel een vorm als een zicht- of gieterijmodel of matrijs voorafgegaan.

De naam ‘DutchForm’ is niet voor niets gekozen. In betrekkelijk korte tijd is bijvoorbeeld het begrip ‘Dutch Design’ uitgegroeid tot een keurmerk dat staat voor creativiteit, vakmanschap en kwaliteit. Het doel van DutchForm is bij potentiële klanten dezelfde associaties op te roepen als ze op een vakbeurs of elders ‘DutchForm’ zien staan.

Deel dit op [ssba]

Actualiteit en kennis

Contact

  • Einsteinbaan 1
  • 3439 NJ Nieuwegein
  • Postbus 2600
  • 3430 GA Nieuwegein

Volg ons

© 2023 - Dutchform heeft haar website laten maken door Ebbers Media.