Woensdag 6 september 2017– Klazienaveen

Rademakers Gieterij BV
Rademakers Gieterij is een producent van hoogwaardige producten van grijs gietijzer.
Rademakers werkt voor opdrachtgevers uit diverse branches, van de agrarische sector tot machinebouw en van automotive tot funderingstechniek. De kern van dit productie is het smeltbedrijf, waar men ijzer smelt met een hete wind koepeloven. Dat is een volautomatisch proces met een capaciteit van maximaal 11 ton gesmolten ijzer per uur. Rademakers is de gastheer voor de studiedag!

foto1

GOM industriële 3D meettechniek
GOM ontwikkelt, produceert en distribueert software, machines en systemen voor industriële en geautomatiseerde 3D-coördinatietechniek en 3D-test, gebaseerd op de nieuwste onderzoeksresultaten en innovatieve technologieën.

GOM Metrologie Netwerk
Met meer dan 60 vestigingen en een netwerk van medewerkers van meer dan 1000 metrologische specialisten garandeert GOM diepgaand advies en professionele ondersteuning en service aan exploitanten ter plaatse in hun lokale talen. Daarnaast deelt GOM kennis over processen en meettechnologie in trainingen, conferenties en applicatie-gebaseerde workshops.

Industriëen
Als een leverancier voor het meten van sensoren, evaluatie software, persoonlijke training en professionele ondersteuning, begrijpt GOM de veeleisende behoeften van de wereldwijde industrieën.

GOM’s industriële metrologie oplossingen ondersteunen wereldwijd OEM’s, leveranciers en onderzoekscentra om processen te optimaliseren, de kosten te verlagen en de ontwikkelingstijden te verkorten.

Het spreekt voor zich dat 3D meettechniek ook voor onze branche erg interessant is en de nodige voordelen kan bieden. Denk hierbij aan:
• Efficiëntere ontwerpen
• Opsporen van (ontwerp)fouten
• Productie/sample testing
• Assembly en load tests

Kortom; we organiseren een interessante middag waarin u een kennis kunt maken met een voor onze branche interessante ontwikkeling! We zien u graag tegemoet op 6 september!

Programma
14:00 Ontvangst bij Rademakers
14:30 Start van de rondleiding
15:30 Einde rondleiding en kop koffie
15:35 GOM presentatie
16:15 Einde programma afsluiting met een borrel

Leden van DutchForm kunnen zich via de gebruikelijke wegen aanmelden.

Andere belangstellenden kunnen zich aanmelden via dutchform@metaalunie.nl

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden.

Warning: Use of undefined constant syndication_permalink - assumed 'syndication_permalink' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/dutchform/public_html/wp-content/themes/fuze/templates/default/single.php on line 31
Terug naar overzicht
Deel dit op
Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on FacebookShare on Google+